



2022 UNESCO-KEDI Asia-Pacific Regional Policy Seminar

Learning Recovery: Saving a Generation of Learners

Date: 29 SEP 2022 | Time: 14:00 - 16:50 (Bangkok Time)

MC: Hyowon Park, Associate Research Fellow, KEDI

PROGRAMME		
Time (Bangkok Time)	29 September 2022	
14:00-14:15 (15 min)	Opening Introduction of UNESCO Bangkok and KEDI Welcome Remarks • Shigeru Aoyagi, Director, UNESCO Bangkok • Bangran Ryu, President, KEDI	
	Introduction of Seminar Group Photo	
14:15-14:25 (10 min)	 [Setting the Scene] Overview of learning recovery post-COVID-19: Regional and international roadmaps for the learning recovery Margarete Sachs-Israel, Chief of Section for Inclusive and Quality Education, UNESCO Bangkok 	
14:25-15:05 (40 min)	 [Session 1] Panel Discussion: Policy responses for learning recovery Moderator: Margarete Sachs-Israel, Chief of Section for Inclusive Quality Education, UNESCO Bangkok Panelists: 	
15:05-15:55 (50 min)	 [Session 2] Safe return to schools for all learners Moderator: Eun Young Kim, Director of Office of International Cooperation, KEDI Speakers: Ulzhan Ospanova, Director, Information Analytic Center, Ministry of Education, Kazakhstan	



2022 UNESCO-KEDI Asia-Pacific Regional Policy Seminar

Learning Recovery: Saving a Generation of Learners

Date: 29 SEP 2022 | Time: 14:00 - 16:50 (Bangkok Time)



MC: Hyowon Park, Associate Research Fellow, KEDI

PROGRAMME	
Time (Bangkok Time)	29 September 2022
15:55-16:45 (50 min)	 [Session 3] Learning recovery approaches and strategies Moderator: Soumaya Maghnouj, Consultant (on secondment from OECD), Section for Inclusive Quality Education, UNESCO Bangkok Speakers: Le Thu Huong, Programme Specialist, Section of Education Policy, Education Sector, UNESCO HQ
16:45-16:50 (5 min)	Wrap-up and Closing Remarks • Eun Young Kim, Director of Office of International Cooperation, KEDI